Meny

MED TANKEN PÅ TILGANG AV RÅVARER SETTER VÅRT KJØKKEN OPP EN SMAKS MENY BASERT PÅ HVILKEN RÅVARER VI HAR TILGJENGLIG. VÅR MENY VIL BESTÅ AV PRODUKTER SOM VI HAR EKSPERIMENTERT MED FLERE MÅNEDER PÅ FORHÅND OG MED MENYEN VIL VI GJERNE VISE DERE VÅRE KUNNSKAPER MED BÅDE GAMLE OG NYE METODER OG TEKNIKKER SOM VÅRE KOKKER HAR TATT MED SEG FRA DERES ERFARING BÅDE NASJONALT OG INTERNASJONALT.

SMAKS MENYER VIL BLI PRESENTERT FOR DERE AV VÅRE SERVITØRER OG KAN FORANDRE SEG FRA DAG TIL DAG. 

MENYEN VIL BESTÅ AV MINIMUM 4 RETTER OG KAN TILPASSES ETTER DERES ØNSKER, GI BESKJED TIL DERES SERVITØR OM HVA DERE ØNSKER OG HVOR MANGE RETTER DERE KUNNE TENKE DERE. UT I FRA ANTALL RETTER DERE VELGER SETTER VI
SAMMEN VIN MENY SOM PASSER TIL RETTENE.

Meny

K J Ø K K E N E T S  A N B E F A L I N G E R  

Restaurant Luihn’s kokker og servitører jobber bestemt og målrettet hver måned for at vi kan tilby dere en spennende og smaksrik meny hver måned. Kokkene våre bruker både nye og gamle metoder innen teknikk og tilbredning som de har plukket med seg fra plasser de har jobbet før, vi har også kokker som har hospitert hos noen av verdens beste kokker som vi har fått glede av i ettertid. Vi håper maten og drikken faller i smak og gis oss gjerne tilbake melding på hvordan dere syntes det var. Vi på Luihn tilbyr også catering, selskapslokaler og matkurs for dere, vi vil da tilrettelegge slik atdere får det som dere ønsker. Ta gjerne kontakt med oss for nærmere info eller ta med visitkort som ligger i baren.

7 R E T T E R S M E N Y  

KAMSKJELL 
Med blomkålkrem, ertesalat og agurk. 
* * * * * 
KYLLING KLUBBE 
På frisk salat, med Aioli. 
* * * * *   
GLASERT SVINE RIBBE 
Anrettes med kål, champignon  
og tyttebær/anis saus. 
* * * * * 
HVILERETT 
Frisk mild sorbet.
* * * * * 
OKSE KJAKER 
Langtids braisert oksekjaker anrettes på en seng av
 potetpure og med rødvinsaus og bakte jordskokker. 
* * * * * 
OSTER 
Serveres med rosinkompott, ferskenchutney, karamell
iserte valnøtter og knekkebrød. 
* * * * ** 
SJOKOLADE MOUSSE KAKE 
En herlig og delikat sjokolade fristelse med en frisk sorbet 
Share by: